loading

LUOKKANSA JOHTAVAA KULJETUSKAPASITEETTIA.

Katsoitpa Opel Comboa miltä kantilta tahansa näet sen aina täydellisenä erilaisiin suuriinkin kuljetustarpeisiin. Riittävä pituus, leveä lattiapinta, sopiva lastauskorkeus, matala tai korkea katto ja helposti muutettavissa tarpeiden mukaan - kaikki nämä tarjoavat sinulle tarvitsemaasi tilankäytön joustavuuden ja kantavuuden.

Opel Combo - Variants

Tonnin kantavuus

Opel Combon jopa 1000 kg:n kantavuus tarjoaa täydellisen vaihtoehdon raskaampiinkin kuljetustarpeisiin. Kun lisäät tähän vielä mahtavan 5.4 m3 tavaratilan, huomaat kuinka monikäyttöinen Combo on. Se tarjoaa yrityksellesi välittömän kilpailuedun, saat käyttöösi parhaan mahdollisen työkaverin, jonka tavatila on luokkansa pisin, levein ja korkein.

Opel Combo

Tehokkuus sisäänrakennettuna

Laajan moottorivalikoiman ansiosta Opel Combo on helppo mukauttaa yritysten eri tarpeisiin.

Saatavana on 1,4 litran bensiinimoottori sekä biokaasumoottori, jossa vaihtoehtoisesti voi käyttää myös maakaasua. Dieselmoottoreissa on valittavana kolme tehovaihtoehtoa, joista erityisen kustannustietoisille on tarjolla huipputaloudellinen 1,3CDTi moottori, jonka keskikulutus on ainoastaan 4,5 l/100km ja CO2-päästö 120 g/km.

Opel Combo

Tilaa tehokkuudelle

Opel Combo on yritykselle voimavara alasta riippumatta. Luokan pisin tavaratilan pituus on yksi sen eduista. Tavaratilan kuormaamiseen käytettävissä on korkein ja levein takaoviaukko, johon on valittavissa luukku tai epäsymmetriset takaovet. Lisäksi tavaratilan takaosaan on saatavana kätevä luukku, jonka avulla voi kuljettaa erityisen pitkiä tavaroita. Myös sivuliukuovet ovat luokan leveimmät, ja kuormauskorkeus on luokan matalin. Täydellisen valinnaisvarustevalikoiman avulla sen voi mukauttaa täydellisesti kuljetustarpeisiin sekä sisä- että ulkopuolelta, jotta kuormaaminen on entistä helpompaa. Aika on rahaa, ja kuormaustehokkuuden parantaminen säästää molempia.

go.to.top.button