loading

OIKEA KULJETUSVÄLINE MILLE TAHANSA KUORMALLE.

Laajan korimallien, akselivälien ja katon korkeuksien valikoimansa sekä etu- ja takavedon, vakio- tai kaksoisohjaamon, henkilökuljetusautojen ja erikoisversioiden ansiosta Opel Movano sopii erinomaisesti lähes mihin tahansa työhön.

Opel Movano - Erittäin laaja valikoima

Erittäin laaja valikoima

Mitä tarvitset? Jos haluat kuormata jopa 2,5 tonnia tai kuljettaa jopa 8 ihmistä, sinun kannattaa tutustua Opel Movano -mallistoon. Valittavissa on 4 pituutta, 3 katon korkeutta ja 4 painoluokkaa. Voit valita myös etu- tai takavetoisen mallin työvaatimusten ja paikallisten olosuhteiden mukaan. Tila ei ole ongelma, sillä tilavuus on 8–22 m3. Movano mallisto sisältää perustavara-autoja, umpikoriautoja, crewvaneja, combeja, erikoisautoja sekä alustoja joko normaalilla tai jatko-ohjaamolla. Mallistosta löytyy sopiva ajoneuvo lähes kaikkiin kuljetustarpeisiin.

Opel Movano - ecoFLEX

Puhdasta tehoa

Uudet BiTurbo moottorit tarjoavat lisää tehoa pienemmällä polttoaineenkulutuksella. Kaksi täysin uutta 2.3 CDTI BiTurbo -vaihtoehtoa Start/Stop-järjestelmällä ja ECO-tilalla sekä ecoFLEX-vaihtoehto, jonka päästöt ovat tehokkuudestaan huolimatta alhaiset on taloudellisesti järkevä valinta. Vääntöä on todella reippaasti aina 2.3 CDTI ecoFLEX -moottorin 285 Nm:stä 2.3 BiTurbo CDTI BiTurbo -moottorin 360 Nm:iin alhaisilla 1,500 rpm:n kierrosluvuilla, jolloin tehoa löytyy juuri silloin kuin sitä tarvitaan.

Opel Movano - Säilytystilat

Optimaalinen mukavuus ja tehokkuus

Aika on rahaa. Opel Movanon ohjaamo on optimoitu liikkuville ammattilaisille. Siihen on helppo kulkea, istuimet ja ohjauspyörä ovat nopeasti säädettävät ja siinä on vakiona säilytystiloja muun muassa muistivihoille, työkaluille, tietokoneille ja henkilökohtaisille suojavarusteille. Näin ollen kuluu vähemmän aikaa tavaroiden etsimiseen ja tehokkuus paranee henkilöautomaisen mukavissa oloissa.

Opel Movano

Optimoitu tavaratila

Katsoessasi minkä tahansa Opel Movano -tavara-auton tai umpikoriauton sisään, näet tilaa. Käytännöllistä, tasalattiaista, selkeää tavaratilaa. Ota huomioon myös kuinka helpoksi leveälle avautuvat takaovet ja kevyesti liukuva sivuliukuovi, joita voi valita kaksi, tekevät kaiken tuon tilan kuormaamisesta.

Opel Movano

Kattavaa laatua

Jokaiseen Opel Movanon muotoiltu, suunniteltu ja rakennettu laatu kattaa koko malliston. Voit tutustua siihen missä tahansa tavara-autoja myyvässä Opel-liikkeessä. Sama laatu, joka tekee perustavara-autoista ja henkilötavara-autoista niin erityisiä, on tunnusomaista myös kippilava-autoille, lava-autoille, joissa on avattavat laidat sekä umpikoriautoille. Minkä tahansa mallin valitsetkin, luotettavuus ja kestävyys ovat aina erinomaiset.

Loputon muunneltavuus

Tehdasvalmisteiseen Opel Movano -mallistoon kuuluu umpitavara-autoja, koppiautoja, henkilötavara-autoja, alusta- ja jatko-ohjaamollisia alusta-malleja, avolava-autoja, kippiautoja, lava-autoja ja henkilökuljetusautoja. 4 pituutta, 3 akseliväliä, 3 katon korkeutta ja 4 painoluokkaa ja 8–22 m3:n tavaratilan tilavuus tarkoittavat, että käytännössä mihin tahansa kuljetustarpeeseen pystytään vastaamaan.

Opel Movano - Peruspakettiautot

Umpitavara-autot

Kaikkien Opel Movano -umpitavara-autojen tavaratilaa on helppo käyttää, malleihin voidaan kuormata euro-lava sivuttain leveiden 1 270 millimetrin sivuovien kautta. Läpikuormaaminen on mahdollista valinnaisvarusteena saatavan toisen sivuoven avulla. H1- ja H2-malleissa takaovet ovat täyskorkeat, ja niiden kautta H2-malleihin on helppo kuormata jopa 1 820 mm korkeita kuormia. Tavaratilan pituus on enimmillään 4 383 mm. Tavaratilassa on kätevästi sijoitettuja sidontalenkkejä ja kiinnityspisteitä, joiden ansiosta kuormat voidaan kuljettaa turvallisesti ja hyvin tasapainossa. Lisäksi Movanossa on vakiona henkilöitä suojaava lujatekoinen, metallinen väliseinä.

Opel Movano - Opel Movano Crew Vans

Henkilötavara-autot

Työn tekemiseen tarvittavat työmiehet ja välineet saa työmaalle helposti Opel Movano -henkilötavara-autolla. Valittavana on kolme pituutta ja kolme moottorivaihtoehtoa, joista löytyy sopiva yhdistelmä lähes mihin tahansa tehtävään. Täysin verhoiltu ohjaamo tarjoaa mukavat matkustustilat seitsemän hengen miehistölle, sillä siinä on kolme istuinta edessä, joista keskimmäinen voidaan taittaa alas, ja toisessa rivissä neljä väliseinään integroitua istuinta.

Opel Movano - Chassis and Crew Cab

Chassis ja Crew Cab-mallit

Movanon alustamallit ovat optimaalinen perusta kaikille korimalleille joko vakio- tai jatko-ohjaamolla. Alustamallit ovat saatavissa kolmena eri pituutena takavetoisena ja kahtena eri pituutena etuvetoisena. Niiden vahvoissa koppirungon alustakiskoissa on leveät yläosat ja integroidut asennuspisteet, ja takaosan pulteilla kiinnitetyn alleajosuojan ansiostane voidaan mukauttaa helposti rungon pituuteen.

Opel Movano - Puinen lattiasuojus

Puinen lattiasuojus

Valinnaisvarusteena on saatavissa hartsipinnoitteinen, puinen lattiasuojus, joka suojaa tavaratilaa kuormaamisen ja purkamisen yhteydessä syntyviltä vaurioilta.

Opel Movano - Puiset suojapaneelit

Puiset suojapaneelit

Saatavissa on myös sivuseiniä suojaavia täysi- tai puolikorkeita puupaneeleja, jotka on valmistettu täsmälleen Movanon mittojen mukaan.

Opel Movano - Irrotettava vetokoukku

Irrotettava vetokoukku

Euro-tyyppinen pallovetokoukku laajentaa entisestään Opel Movanon monikäyttöisyyttä.

Täysikokoinen vararengas

Täysikokoinen vararengas on asennettu takaosan lattian alle, jotta sisätiloista säästyy tilaa.

Takaosan tikasrunko ja työkalulaatikko

Tikkaita, pitkiä lankkuja tai putkia voidaan kuljettaa turvallisesti takaosaan asennetun tikastangon avulla. Arvokkaat laitteistot säilyvät turvassa ja suojassa lukittavassa työkalulaatikossa.

Taitettava taka-askelma

Kuormaaminen ja kuorman purkaminen on helpompaa perälaidan lujatekoisen, taitettavan askelman ansiosta.

Opel Movano - Taka- ja 3-suuntainen kippilava-auto

Taka- ja 3-suuntainen kippilava-auto

Suurimpien sallittujen kuormien käsitteleminen on lasten leikkiä tehokkaan sähköhydraulisen mekanismin ansiosta. Auton perustakuu kattaa hydrauliikkayksikön.

Opel Movano - Remote Control

Kauko-ohjaus

Opel Movanon kippilava-autossa on kauko-ohjain, jonka avulla voit varmistaa, että kuorma päätyy aina juuri sinne, minne haluat, ja juuri sillä tavalla, kuin haluat. Kun kierrejatkojohto ja kaukosäädin eivät ole käytössä, niille on säilytystilat kuljettajan istuimen takana.

Opel Movano - Laitojen yleiskiinnitys

Laitojen yleiskiinnitys

Kumpikin sivulaita ja perälaita voidaan laskea alas tai poistaa kokonaan. Myös peräpylväät voidaan poistaa, jotta saadaan tasainen alusta. Kippitoiminnon optimoimiseksi perälaita voidaan saranoida ylä- tai alareunasta.

Opelin hyväksymät muunnelmat

Erikoistoiminta vaatii erikoisia ajoneuvoja. Vastatakseen näihin tarpeisiin Opel on rakentanut luotettujen asiantuntijoiden verkoston, joka toteuttaa erikoismalleja. Jo nyt saatavilla olevia erikoismalleja ovat autonkuljetusautot, lasinkuljetusautot, jäähdytetyt tavara-autot sekä erikoiskuljetusautot liikuntaesteisille. Jos yrityksessänne on erityistarpeita, tutustu valikoimaan. Optimaalinen ajoneuvo saattaa olla jo saatavilla.

Opel Movano - Dropside

Lava-auto

Tehdasvalmisteisen Movano-lava-auton kuormauspituus on jopa 4 470 mm ja se on saatavissa kahdella alustan pituudella etuvetoisena ja kolmella alustan pituudella takavetoisena. Kokonaismassa on 3 500–4 500 kg. Saatavissa myös pidennetyllä ohjaamolla.

Opel Movano - Kippilava-auto

Kippilava-auto

Tämä lujatekoinen, tehdasvalmisteinen tavara-auto on saatavissa joko 3-suuntaisella kippilavalla tai taakse kallistuvalla kippilavalla. Saatavissa on kaksi alustan pituutta takavetoisena mallina. Lyhyempi malli on saatavissa yksittäisillä tai kaksoistakapyörillä, ja pitemmässä mallissa on vakiona kaksoistakapyörät. Saatavissa on kaksi alustan pituutta etuvetoisena mallina, joista pitempi on saatavissa pidennetyllä ohjaamolla vakiona. Kokonaismassa on 3 500–4 500 kg.

Opel Movano - Umpikoriauto

Umpikoriauto

Jopa 22 m3:n tavaratilan ansiosta Movanon tehdasvalmisteinen umpikoriauto nielee helposti suuria määriä tavaraa. Vahvan, kevyen korin sisällä on täysin tasainen tavaratilan lattia. Tavaratilaan pääsee 270 asteen kulmaan avautuvien pariovien tai alumiinisen rullaoven kautta. Yksi pituus etuvetoisena, kolme pituutta takavetoisena. Vakio-ominaisuuksiin kuuluvat luistamaton lattia sekä kolme pehmeäpintaista alumiinirimaa, jotka suojaavat kuormaa. Keskimmäinen rima voidaan tilata valinnaisena kuormankiinnityskiskona.

go.to.top.button