loading
Osamaksu

Voit hankkia uuden tai käytetyn henkilöauton tai hyötyajoneuvon omaksesi helposti budjetoitavalla, kiinteällä kuukausierällä. Et tarvitse vakuuksia, koska sopimuksessa auto, uusi tai käytetty, toimii luoton vakuutena. Pankkeihin verrattuna palvelun saaminen on helppoa ja nopeaa!

Rahoitusleasing

Rahoitusleasing on vaihtoehtoinen vuokrasopimus erityisesti sellaisille yrityksille, joiden auton käyttötarve on vaihteleva tai kilometrimäärät alhaisia. Rahoitusleasingin kulut ovat helposti budjetoitavia, eikä se sido yrityksen pääomia tai vakuuksia. Se on edullinen tapa hankkia auto kiinteällä kuukausivuokralla.

Rahoitusleasing mahdollistaa vuokranpalautuksen, mikäli auton myyntihinta on vuokrakauden päätyttyä suurempi kuin auton sopimuksen mukainen arvo. Vuokranpalautus voidaan huomioida seuraavan auton ensimmäisenä vuokrana.

Huoltoleasing

Huoltoleasing on yritykselle helppo tapa saada uusi auto käyttöön ilman vakuuksia tai pääomia. Leasingauto toimii sopimuksen vakuutena.

Huoltoleasing ei sido yrityksen resursseja ja minimoi riskit. Vuokrasopimuksessa huolto-, hallinnointi- ja jälleenmyyntivastuu on leasing-yhtiöllä. Tämä tarkoittaa huolettomia ajokilometrejä, ja kaikki autoon liittyvät kulut sisältyvät yhteen selkeään laskuun kerran kuukaudessa. Yrityksen tarvitsee huolehtia vain laskun maksamisesta kuukausittain. Kuukausivuokran voi vähentää yrityksen verotuksessa.

Kiinteä kuukausivuokra sisältää huollot ja sovitut lisäpalvelut.

Kysy lisää automyynnistämme.
Siirry ylös